Aanvoelen | Inleven | Begrijpen

Over

World of Chefs

 

 

 

World of Chefs is opgericht door Frank Maenen. Graag ondersteunen wij met World of Chefs u met onze jarenlange kennis en ervaring in professionele keukens. Omdat wij zelf in diverse keukens werkzaam zijn geweest, weten wij als geen ander tegen welke uitdagingen u aan kunt lopen.

 

Voor uw

 

World of Chefs beschikt over een netwerk van meer dan 50 freelance chefs. Van elke chef kennen we zijn of haar competenties. De ervaring van onze opdrachtgevers met individuele chefs speelt een belangrijke rol bij onze strenge chef-selectie & -evaluatie. We eisen vakkundigheid en ondernemerschap. Inzet en een pro-actieve rol zijn key voor succes. Alleen dan kunnen wij voor elk project het beste team selecteren en een oplossing op maat aanbieden.

Onze aanpak is succesvol en vertaalt zich in een groeiend aantal trouwe opdrachtgevers die regelmatig onze hulp vragen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanvoelen

Inleven

Begrijpen

Sinds 1 januari 2021 is World of Chefs gestart, dit omdat er vanuit diverse netwerken de vraag steeds meer kwam naar koks van diverse niveau’s.

World of Chefs is een jong en energiek bedrijf dat kwalitatief op elk gewenst niveau koks  kan inzetten op verschillende plekken in de horeca. Het is een betrouwbare partner die bouwt aan een langdurige relatie.

Wij zijn World of Chefs gestart omdat wij horeca ondernemers willen helpen met het zo optimaal laten gebruiken van keukenpersoneel. Zodat ze geen personeel lege uren laten werken en juist op de piekmomenten extra koks op de vloer hebben staan. Daarnaast denken wij met onze achtergrond als Chef-kok/ondernemers en met de ervaring als commercieel adviseurs in verschillende functies een bijdrage te kunnen leveren aan het professionaliseren van horeca bedrijven.

We zijn trots dat we een mooie plek heb verworven in deze dynamische horeca wereld en willen met ons bedrijf meegeven dat wanneer je goed bent voor een ander de ander ook goed is voor jou.

 

Neem contact op met World of Chefs