Aanvoelen | Inleven | Begrijpen

Ik

Zoek een kok.

 

Ondernemende freelance chef beschikbaar

U wilt het liefst het hele jaar door het maximale uit uw keuken halen. Met een deskundig en betrokken team. Hoe vaak komt het niet voor dat u behoefte heeft aan extra mankracht? Extra handen om die ene uitdaging aan te kunnen.

Voor elk vraagstuk in de keuken heeft World of Chefs een passende oplossing. Van kook- of productdemonstraties tot productontwikkeling. In geval van onverwachte drukte of spoed. Op korte of voor lange termijn.

 

Voor uw

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat gebeurt er als u World of Chefs inschakelt?
Afhankelijk van de aanvraag verstrekken wij opdracht aan de beste freelance chefs. Wij beschikken over een groot netwerk van ervaren specialisten, uit elk segment van de horeca. Deze ondernemende wereld chefs zijn stuk voor stuk veelgevraagde top koks, die succesvol voor ons werkzaam zijn.

Wij werken onder andere voor hotels, recreatieparken, restaurants, party cateraars en bedrijfscateraars. Ook verzorgingshuizen, ziekenhuizen, theaters, schouwburgen, stadions en concertzalen behoren tot onze klanten.

 

Eerlijk en vakkundig advies

Het inhuren van freelance koks is gebruikelijk bij tijdelijke projecten. Ter vervanging van ziekte of wanneer er behoefte is aan extra mankracht. U kunt hier niet altijd een extra kok voor aannemen, dus heeft u behoefte aan een professional die u tijdelijk ondersteunt. Het doel is hierbij altijd het maximale resultaat uit uw keuken te halen.

Daarnaast wordt onze kennis en ervaring regelmatig gevraagd voor andere uitdagingen in de professionele keuken. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de organisatie en uitvoering van catering bij een bedrijfsfeest, relatie-evenement, de opening van een nieuwe locatie of de lancering van een nieuw product of nieuwe dienst. Wij verzorgen product- en kookdemonstraties en zijn ook in te huren voor productontwikkeling.

Ook verzorgen we trainingen voor keukenpersoneel, geven we advies over het samenstellen van een commerciële menukaart, van concept tot en met calculaties en we adviseren u graag over de indeling en de routing in de keuken.

Neem contact op met World of Chefs

8 + 3 =