Aanvoelen | Inleven | Begrijpen

Ik zoek een

Kok voor mijn hotel.

Continuïteit en kwaliteit zijn van belang voor elke hotelier. De keuken draait dag en nacht door, 7 dagen per week, en uw gasten verwachten een constante kwaliteit. Daarom heeft u behoefte aan professionals die dit niveau elke dag weer kunnen leveren.

Bij World of Chefs weten we als geen ander waar een goede chef aan moet voldoen om de constante kwaliteit van de hotelkeuken te waarborgen. Of het nu gaat om een chef-kok, een souschef of bijvoorbeeld een ontbijt kok: wij zetten de opdracht uit in onze pool van professionele freelance wereld-chefs die voldoen aan onze eisen.

Of het nu een spoedklus betreft of een kok voor langere termijn: onze ervaren wereld-chefs zijn u graag van dienst.

Een vaste pool voor uw hotel.

World of Chefs beschikt over een portfolio met 50 zelfstandig werkend koks die op freelance basis beschikbaar zijn voor verschillende projecten in hotels. Wij denken mee met onze opdrachtgevers en selecteren alleen de beste kandidaten die perfect passen bij het bedrijf. Of dit nu een familiehotel is of een keten gebonden hotel.

De meeste wereld chefs hebben jarenlange ervaring in de branche en kunnen direct bij u aan de slag. Voor grotere hotelketens stellen wij een pool van vaste freelancers samen, zodat u bekenden in huis krijgt, die weten wat er van hen wordt verwacht. U vindt in World of Chefs een flexibele partner die op de achtergrond met u meedenkt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Of neem contact op met World of Chefs